Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Leslie Vargas
Tékozló Mormon I-II.
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 421 és 402 oldal
Borító: Karton
ISBN:: 978-963-12-2700-0

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.

Bizonyára sokaknak ismerős a bibliai tékozló fiú sztorija, aki elmegy otthonról – mai szóhasználattal élve – világot látni. A történetről keveseknek jutna eszébe az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza, melynek központja az Egyesült Államokban, Salt Lake City-ben található. Pedig főhősünk, az ifjú Joseph Smith - aki ráadásul a mormon egyházalapítónak a névrokona -, éppen ebből a szűk vallási közösségből készül kitörni a történet elején, hogy jobban megismerje a világot.

Ne felejtsük el, a VILÁG szónak – szövegkörnyezettől függően – többféle jelentése lehet. Érthetjük alatta a Földet, tágabb értelemben az Univerzumot, de ritkább esetben akár a személyes, belső világunkat is.


A főhősünknek viszont éppen ez a belső világa készül a feje tetejére állni, mikor egy szörnyű balesetet követő kómából magához térve, kiderül, hogy amnéziás.


De hová is került valójában? Egyáltalán merre járt? Miért késik éveket az órája? De legfőképpen: hogyan lett az ikertestvére idősebb nála 14 évvel?!


 

Ára: 5 000 Ft