Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Prókay Zsuzsa
Társasházi mizéria
Méret: A/5
Oldalszám: 184 oldal
Borító: Karton
ISBN:: 978-615-00-9114-3

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.

Az olvasó szembesül Prókay Zsuzsa írói művében megtörtént társasházi nézeteltérésekkel. A társasházban lakók sérelmeit érdemileg nehéz orvosolni, mert a felmerülő jogviták eldöntéséhez a bíróságok nem tudnak megfelelő segítséget adni. Ezáltal a társasházi lakók kiszolgáltatottá válnak. A közös képviselőknek lehetőségük van arra, hogy a társasházi kasszából finanszírozzák az ügyvédeket, amíg a kisebbségnek saját pénzéből kell fizetnie a per költségeit. Azonkívül a kisebbségnek kell bizonyítani azt, hogy érdekeit sérti a társasház gazdálkodása.


„Márton Emese minden bizonnyal „rossz helyen volt rossz időben”, ahogy a mondás tartja, és csupán a véletlen játéka, hogy olyan honfitársakkal került szoros kapcsolatba, akik megpróbáltatásoknak tették ki őt, és akik azt akarták vele elhitetni, hogy az ország, ahol született és felnőtt, többé nem a hazája.”


5. prófécia: „…A törvénytelenség növekedése miatt a legtöbb emberből kihűl majd a szeretet” (Máté 24:10, 12).

6. prófécia: „Az emberek önmagukat szeretők lesznek, pénzszeretők . . . , természetes vonzalom nélküliek” (2Timóteusz 3:2, 3).


 


Ára: 3 100 Ft