Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Meckenzie Morgan
Ne tévedj el
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 340 oldal
Borító: Karton (füles borító)
ISBN:: 978-615-00-8395-7

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.


A magyar származású szerzőnő jelenleg Németországban él férjével. Igaz történeten alapuló könyve is ott született. Rengeteg helyen járt már a világban, köztük az Egyesült Államokban is, ahol két évet töltött. Külföldi élete során információkat gyűjtött emberekből, sorsokból, majd témát merített saját életéből is. Első könyve a romantikáról, a szerelemről és a mély érzelmekről szól, némi erotikával fűszerezve.

Megtudhatjuk milyen a kitartás, a hűség és a türelem még akkor is, ha belopózik lelkünkbe a harmadik fél miatti fájdalom és a harag. A történetet az élet írta, a szerző csak papírt és tollat kapott könyvéhez, melyben néha szándékosan összezavar melyik az álom és mi a valóság. Elmondja, hogy ez a könyv sem más, mint az életünk: nem mindig úgy végződik, ahogy terveztük, vagy ahogy azt az olvasó várja. Mert az életet nem te irányítod. Csak próbálod megélni boldogan.


Ára: 4 990 Ft