Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Ferkó Zoltán
Levelek Zürichből
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 106 oldal
Borító: Karton borító
ISBN:: 978-615-00-5584-8

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.


Megjelent! Ferkó Zoltán: Levelek Zürichből.

Mióta élnek Svájcban magyarok? Hányan vannak? Hogyan telnek a mindennapjaik? Hazaköltöznének-e? Hogyan látják Magyarországot kinti szemmel? Milyen Svájcban gyermeket nevelni? Jelent-e az anyagi jólét boldogságot? Érkeznek-e Svájcba migránsok? Van-e harmadik út a Willkommen és a kerítés között? Mi a sikeres svájci integráció titka?    

Mit jelentett haza a svájci kém Magyarországról másfél évvel 1956 után? Hogyan látta a nyugati sajtó az 1989-es romániai forradalom előkészületeit? Mit tanulhatunk a magyarság népesedéstörténetéből? Többek között ezekre a kérdésekre kaphat választ, ha elolvassa Ferkó Zoltán új könyvét. Vigye magával a tengerpartra!

Tíz év szünet után új kötettel jelentkezik a Zarándoklat a moldvai magyar miséért és a Felnőttkorom legszebb nyara - Borospataka szerzője.

Ferkó Zoltán a svájci magyar diaszpóra életét bemutató olvasmányos szociográfiával töri meg az egy évtizedes hallgatást. A tények jól dokumentált és színes képekkel illusztrált bemutatása mellett a szerző saját élményei is helyet kapnak a műben. Az író személyét ismerve természetes, hogy Erdély, 1956 és a magyarság sorskérdései szintén terítékre kerülnek. A könyv végén megismerhetjük Ferkó Zoltán legújabb kezdeményezését, a Kárpát-medencét járó, oktatási célú Virrantó Játszóbuszt is.


Ára: 1 956 Ft