Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
László Erika
Hatékonyan németül I.
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 124 oldal
Borító: Karton
ISBN:: 978-615-00-9658-2

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.


Szeretettel ajánlom a könyvet akár kezdőknek, akár újrakezdőknek, akik a német nyelvet hatékonyan és helyesen szeretnék elsajátítani. Arra törekedtem, hogy rögtön az elején használható tudáshoz juss és sikereid pozitívan motiváljanak, és nagyobb kedvvel haladj a nyelvtanulással.

A könyv 20 leckéből, szituációt segítő gyakori szófordulatokból, más nyelv, más kifejezés részből, valamint rendhagyó igék táblázatából áll. A szószedetek, a szituációk leckénként segítenek, hogy a hétköznapi életben könnyedén boldogulj. Az igék mellett az igevonzatok is megtalálhatók, tehát nem kell keresgélned. Kigyűjtöttem a legfontosabb rendhagyó igéket, hogy ezzel is időt takaríthass meg.

Lényegre törő, egyértelmű, komplett nyelvtani magyarázatok segítik megérteni a szabályokat, amelyeket példák szemléltetnek. Felhívom a figyelmet azokra a tipikus hibákra, amelyet a német nyelvtanulók a leggyakrabban elkövetnek. Ezt követően a gyakorló feladatok és fordítások során memorizálhatod az alkalmazásukat.

Egyedül vagy tanárral? Erre a kérdésre csak Te tudod a választ. Egy biztos, ha van kitől kérdezni, az hasznos. A lényeg, hogy alkalmazd a megtanultakat az életben!

A tananyag elsajátítása után az alapfokú nyelvvizsga már nem okozhat problémát vagy irány a középfok a második kötet elsajátítását követően.

Bármire képes vagy! A tanulás egy új lehetőség!


Ára: 3 360 Ft