Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Szabó István
CIVILIZÁCIOFF Teremtés
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 196 oldal
Borító: Keménytábla
ISBN:: 978-615-00-9857-9

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.


Valódi bajban vagyunk, úgy, mint még soha. Klímaváltozás, pusztuló természet, gazdasági válság, széthulló emberi kapcsolatok falu, ország és világ szinten is. Egyazon bolygón élünk, ha úgy tetszik, ugyanazon az űrhajón utazunk, ezért nincs más választásunk, együtt kell működnünk és minden problémát együtt kell megoldanunk. Tökéletes harmóniát kell kialakítanunk a bioszférával.

Átfogó, egyirányú cselekvésre van szükségünk a fenntarthatatlanság és a többi kapcsolódó válságjelenség elhárításához. Együtt kell dolgoznunk a múlt évezredi szénalapú ipari társadalom maradványainak eltakarításán. Körkörössé kell alakítanunk a gazdaságot és a lehető

leghamarabb meg kell találnunk a jövőbiztos, környezetbarát technológiai megoldásokat. Ezerszámra szükséges társadalmi innovációkat és új technológiákat alkalmaznunk, de mindenekelőtt a fejünkben lévő „szoftvert”- szükséges frissíteni.

Új korszak kezdődött el az emberiség számára. Vagy együtt oldjuk meg a világ bajait, vagy kihal az emberiség.

Dr Szabó István


Ára: 7 000 Ft