Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Berki Judit
A múlt feldolgozása
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 52 oldal
Borító: karton
ISBN:: 978-963-89-2012-6

Kiadó: szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.


Sokunknak nem ismeretlen az élmény: vannak terveink, vágyaink, céljaink, lelkesek vagyunk és tetterősek, de ahogy telnek a hónapok a megvalósítás mégis egyre késik. Mi lehet ennek az oka? Gyakran az, hogy a megvalósításhoz szükséges energia jó része a múltban    van lekötve, oda tapadt − mivel egy-egy esemény a  múltban nem lett feldolgozva, csak elnyomva, elrejtve emlékezetünk mélyére. Ha hiányzik az érzelmi átélése a múltbeli történésnek, akkor energiáink egy részével nem rendelkezünk szabadon.

Az érzelmi átélés, a múlt feloldozása időigényes folyamat, kitartás és elhatározás szükséges hozzá – viszont nagyon is megéri! Ezáltal visszanyerjük életerőnk teljességét. Szimbolikusan: énünk fája ismét teljes gyökérzetét használja önmaga táplálásához, növekedéséhez. Ezt a folyamatot szeretném támogatni szaktudásommal és tapasztalatommal, mivel észrevettem, hogy klienseim ¾ részével a tanácsadás elején ugyanazokat a kérdéseket járjuk végig. Ezért írtam meg a kézikönyvet, amely 22 héten át gyakorlatok segítségével végigvezeti Önt az érzelmi feldolgozási folyamaton és támogatja abban, hogy megértse, átélje és gyógyítsa a múlt élményeit. Az ár a szállítási költséget is tartalmazza!Pdf változat is rendelhető. Ára: 3400 Ft


Ára: 4 000 Ft