Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Fábián Gábor
Álmodtam egyet
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 212 oldal
Borító: Karton borító
ISBN:: 978-963-08-9787-7

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.

Fábián Gábor életének arról a meghatározó öt évéről ír könyvében, amely időszakban értelmi fogyatékos emberek között élhetett, dolgozhatott és alkothatott.

A szerző különös, belső aspektusból foglalja össze azt a sok szempontból egyedülálló és ritka időszakot, amelyet a mozgókép megjelenése és annak hatásai jelentenek az értelmi fogyatékossággal élő emberek életében.

(…) És most a filmek, filmszemlék, fotók és előadások után itt van a könyv: egyrészt értékes dokumentum, másrészt – az olvasó számára – beavatás, harmadrészt továbbgondolásra érdemes reflexiók gyűjteménye; a folytonos tépelődés és a minél teljesebb (ön)megértés szándékával. A vándor megint útra kelt, keres-kutat tovább. Ölbei Lívia újságíró

A könyv egyszerre dokumentumkötet, egy objektív összegzés és egy szubjektív meglátásokat is tartalmazó őszinte számvetés. Megismerkedhetünk egy folyamattal, egy félszeg gondolatszikra országos mozgalommá való kifejlődésével, amely filmes, művészeti és talán még kommunikációs szempontból is kiemelt fontosságú lehet a sérült emberek világában. 


 

Ára: 1 990 Ft