Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Vámosi Kira
Ne csukd le a szemed!
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 270 oldal
Borító: Karton
ISBN:: 978-615-00-3274-0

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.

A népszerű, fiatal Naomi elköltözik családjával régi otthonuktól egy távolabbi városba, addigi életüket feladva, a tökéletes jövő reményében. Az új iskolában rendszeresen bántják, lenézik, az új házban töltött minden perc számára rémálom, a kiutat nem találja, depresszió kínozza.

Megismer egy fiút, aki szereti anélkül, hogy harcolnia kellene érte. Szenvedélyes éjszakák, forró szexuális kalandok, megcsalás, kósza csókok, túlfűtött vágyak. Az új környék elhagyatott, mintha mindenki halott lenne, csak a temető gondnok tűnik fel néha… Valóban? Vagy csupán csak a képzelet szüleménye?


Szokatlan dolgok történnek a házban, elsuhanó árnyak, furcsa zajok, ajtócsapódás, merész álmok, könyörtelen megpróbáltatások. Véres lábnyomok, sötét erdő, elhagyatott sírkövek, ismeretlen hívások éjjelente. Naomi nyomozásba kezd. 


Senki nem hisz neki, nyugtatókkal próbálják csillapítani elméjét. A helyzet egyre rosszabb lesz, kórházba kerül, de tudja, vissza kell mennie a házba, hogy megmentse családját.


Kérdés az, hogy túléli – e, a házban töltött időt ép ésszel, vagy beleőrül és elveszít mindent.


 


Ára: 3 700 Ft