Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Kirchner János Miklós
HUNGAROkamionos kalandok
Méret: A/5
Oldalszám: 203 oldal
Borító: Karton
ISBN:: 978-963-12-9210-7

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.

20 éves pályafutás és több, mint 1.000.000 balesetmentes kilóméter a HUNGARO-nál nem csak munkahelyt adott, hanem életre szóló élményeket is, melyek meghatározták és végig kísérték a mindennapjait. Átélni a sok fuvart, feladatot, valamint túlélni a kihívásokat, viszontagságokat… Mert a kamionos nem tagadhat meg fuvart. Minden körülmény között menni kell! – akár törött lábbal is. Ahogy mindig mondta: „Nincs probléma. Ha van egy megoldásra váró helyzet, akkor semmi pánik, jön a B-terv: Oldd meg!” Ezzel a megoldás centrikussággal, a magyar leleményességgel, nyitottságával és humorával tudta igazán megélni ezeket a kalandokat. Ezt a hozzáállást örökítette tovább munkatársainak és családjának is.

A HUNGARO kamionos kalandok igazi korrajz sofőr szemmel a ’70 - ’80-as évek Hungarocamionjáról. Amikor még GPS és tempomat nélkül szelte a kamionos az európai és közel keleti utakat, több órás sorállás volt a határon, útlevél kellett mindenhova, Szíria még nem volt szétbombázva, nem volt Facebook, sem mobiltelefon, hogy haza lehessen szólni, hogy minden rendben van. Az az időszak, amikor még kiváltság volt utazni, tapasztalni, más kultúrákat megismerni. Már, aki észrevette, mit lát. Mert nem csak átélni kellett ezeket a kalandokat, hanem tudni kellett megélni is őket. – Kirchner Csilla –

Ára: 2 990 Ft